Malmökanalen 89,2

 

 

Vår personal

 

Malmö Direkt sänder varje vardag klockan 11.30 men även på fredagarna klockan 19.00 och på fredagarna klockan 21.00. Programmen görs av:

 


Peter Björkstrand

Peter är född 1976 i Malmö och är programledare och lite av spindeln i nätet för våra program. Peter har också ansvar det dagliga arbetet kring allt som händer på Malmökanalen och han har jobbat med radio sedan 1994. På fritiden är han idrottsledare och umgås med sin familj.

 

Steve Olsson

Steve är född 1981 i Göteborg men flyttade tidigt till Skåne, där han flyttat runt en del. Steve är programledare och reporter i våra vardagsprogram men han är också ansvarig för vårt partyprogramPartyzone”. Steve är också ansvarig för sponsorer och samarbetspartners. Han har varit intresserad av radio i hela sitt liv och varit på Malmökanalen sedan 2002. På fritiden ägna han sig åt sina stora intressen musik och idrott.

 

Desirée Forsman

Desirée föddes 1972 i Boden och flyttade till Malmö 1993. Hon är huvudproducent för alla våra program och även kulturreporter. Desirée har jobbat med radio sedan 2000 och ägnar fritiden åt idrott, kultur, vänner och familj.

 

Förutom dessa tre personligheter förekommer en del andra reportrar i samband med våra program. Alla är dock alltid lika pigga och trevliga.